Temaspår

För dig som inte är ombud eller med på UNF-lägret finns det massa andra roliga saker att göra under veckan! Under hela kongressen anordnar UNF nämligen flera temaspår. Varje temaspår löper under hela kongressveckan så ni blir ett tajt gäng som följer varandra åt. Dessa temaspår består av roliga aktiviteter där du har chansen att lära dig nya saker, träffa nya människor och skapa minnen för livet.

De olika temaspåren

Ledarskap och personlig utveckling
Under det här temaspåret kommer du att få lära dig mer om ledarskap, gruppdynamik och hur du både kan stärka dig själv och andra. Du kommer också att få möjlighet till att reflektera och diskutera ditt eget ledarskap.

Kamratstöd
Här kommer du att få lära dig allt om hur en är en bra kompis. Du kommer att få utforska UNF:s sociala arbete och bli expert på ämnet unga i missbruksmiljö.

Påverkan
Under det här passet kommer du att vara med och göra världen till ett bättre ställe. Här kommer du att få alla tips och trix i hur du arbetar med påverkan med fokus på att påverka politiska beslut och attityder. Hur använder jag sociala medier för att förändra världen? Det är bara en av frågorna du kommer att få besvarad under det här temaspåret.

DIY (Do It Yourself)
I en värld där vi ofta reduceras till konsumenter väcks ofta en stark längtan att få skapa något själv. Med UNFs Do It Yourself-temaspår får du stilla din längtan! Vi kommer att göra vårt eget fanzine, lära oss att trycka på tyg, prata om värdet av att ha ett eget skapande, om återbruk och konsumtionssamhällets påverkan på klimatet.

Träning och hälsa
En favorit i repris. Här kommer du att få testa olika former av träning, lära dig mer om både psykisk och fysisk hälsa och tillsammans med resten av gruppen bli starkare på alla sätt under kongressveckan.

Deltagaravgiften för temaspåren är 1500 kr
UNF:s kongress är i år 27 juni-2 juli i Karlstad.