Praktisk information

Viktig information om allergier

Vi har deltagare med olika allergier som vi behöver visa respekt för. Alla dessa allergier är luftburna och får inte ätas eller tas med till kongressen;

  • ananas
  • citrusfrukter
  • nötter
  • pälsdjur
  • starka dofter.

Tider

Kongressen börjar med drop-in och lunch för alla deltagare på tisdagen den 25:e. Vi kickar igång med kongress och läger 13:00. På söndagen den 30:e kommer vi inte att göra något och alla kommer resa hem direkt efter frukost.

Resor

Exakt hur vi kommer resa beror på vart du bor. När sista anmälningsdag har varit kommer du att få information om hur just din resa blir bokad. Örnsköldsvik ligger långt bort för många och därför kan det bli så att du behöver resa redan på måndag för att hinna i tid.

Boende

Alla kommer bo i masslogi på Nolaskolan. Masslogi innebär att du kommer att behöva ta med liggunderlag, sovsäck och kudde! Lägren kommer ha sin verksamhet på Nolaskolan eller åka på utflykter. Ombuden har sina förhandlingar på ett församlingshem i närheten. Kvällsaktivteterna kommer vara på lite olika ställen i stan.

Informations-mejl

Bekräftelsebrev ska ha skickats till er men om den mot förmodan hamnat i skräppost, inte nått fram eller om vi har en äldre mejladress så finns informationen här nedan.
Information för dig som ska:

Sista anmälningsdag till kongressen är 15:e maj!
Om du avanmäler dig efter den 25:e maj kommer du behöva betala halva deltagaravgiften. Om det inte finns en deltagaravgift kommer du få en straffavgift på 750 kr

Har du frågor om din resa till kongressen så mejlar du
Johan Persson på info@unf.se.

Har du frågor om läger eller annan praktiskt information så mejlar du
Anneli Bylund på anneli@unf.se