Åk på äventyrsläger!

Åk på äventyrsläger

Vill du ha en sommar du sent kommer att glömma? Gillar du att upptäcka världen? Utmana dig själv? Har du funderat på hur det skulle vara om du var tvungen att leva ett liv i det vilda? Då är det här lägret för dig!

Du kommer få prova på saker såsom paddling, geocaching och bada. Förutom allt kul kommer också du få lära dig spännande saker som att överleva ute i det vilda, eller vad du behöver kunna om katastrof händer. Den här upplevelsen passar utmärkt för alla UNF:are oavsett ålder!

Visst vill du hänga med på äventyr? Vi ses den 25-30 juni i Örnsköldsvik!

Pris: 2 500 kr

Anmäl dig till äventyrslägret här!
Sista anmälningsdag är 15:e maj!

Uppdatering om äventyrslägret! 

Äventyrslägret blir av!

Under en kort period blev vi tvungna att kolla om det var ekonomiskt möjlig att köra Äventyrslägret som vi hade planerat. Anledning till det var att en stor bidragsansökan vi skickat in för lägret blev avslaget. Men vi gav inte upp! Efter en hel del trixande och fixande kan vi meddela att lägret blir av efter lite justeringar.

En stor fördel är att äventyrslägret nu är öppet för medlemmar som är eller fyller 12 i år. Det är tack vare att Junis har hjälpt oss att finansiera delar av lägret!

Vi behöver tyvärr också ändra deltagaravgiften för lägret till 2 500 kronor per person. Ett tips om det känns som mycket pengar: det går alltid att söka från ditt distrikt, din förening och också IOGT-NTO:s föreningar och distrikt. Hör av er till dem och fråga!

Hoppas vi ses i Ö-vik för en fantastisk vecka tillsammans!