UNF

Välkommen till Ungdomens Nykterhetsförbunds kongress i Örnsköldsvik 2019!

Snart är det sommar igen, och dags för UNF:s viktigaste och roligaste arrangemang – kongressen! Det är här UNF:s framtida inriktning bestäms. Det är här du dansar dig svettig tillsammans med nya och gamla vänner. Det är här du får kunskap och minnen för livet.

UNF:s kongress är i år 24-30 juni i Örnsköldsvik. På kongressen finns det ett antal olika saker en kan göra. Är du mellan 13-16 år så kan du delta på UNF-lägret, har du blivit vald till ombud av ditt distrikt så ska du delta på förhandlingarna och annars kan du delta på ett av fem temaspår som finns under hela veckan. Mer om dessa kan du läsa på respektive flik. Förutom det så sker självklart massor av spännande saker om kvällarna under kongressveckan!

De senaste åren har det hänt mycket, vilket betyder att det under kongressveckan kommer att finnas mycket att förhandla och besluta om. Det är genom alla medlemmars engagemang som vi har tagit världens grymmaste ungdomsorganisation framåt. Men det är inte slut här, nu ska vårt brinnande engagemang omvandlas till nya beslut!

Kostnad – Ombudens deltagande på kongressen kostar 1000 kronor, men den kostnaden står distrikten för. För ombudsersättare, temaspårsdeltagare och lägerdeltagare är kostnaden 1500 kronor.

I menyn ovan hittar du information om allt som rör kongressen!

Andra viktiga länkar:
Skicka in en motion
Vi behöver förhandlingsfunktionärer!
Nominera någon till Supergalan
Uppträd på Drogvägrarnas Kulturfestival

Visst ses vi i Örnsköldsvik?