Att ta sig till Karlstad

Tåg

Att ta sig till Karlstad med tåg är enkelt! Det brukar finnas bra med tågförbindelser från de flesta delarna av Sverige och även från Norge. Med tåg har du ca 2,5 timmes restid till Karlstad från både Stockholm, Göteborg och Oslo. Med hjälp av SJ kan du hitta den perfekta resan för dig.

Bil

Karlstad ligger längs med E18 och nära E45an, vilket gör det lätt att ta sig från många delar av Sverige. Kommer du från norr är det ett perfekt tillfälle att ta de lite mindre vägarna genom de Värmländska skogarna. Varför inte ta sväng förbi Ransbergs herrgård som ägs av NSF och ligger en bit ifrån Ransäter.

Buss

Ett annat bekvämt sätt att resa är med buss, det finns flera olika bussbolag som kör till Karlstad. Exempel är Swebus, nettbuss. Nettbuss har direktbussar från Arlanda som tar cirka 4 timmar.
Vill du ta dig till Karlstad från andra ställen i Värmland rekommenderar vi Värmlandstrafik.

Cykel

Tar du dig med cykel till kongressen så kan du använda dig av Klarälvsbanan om du kommer från norr, Klarälvsbanan går från Hagfors till Karlstad. Kommer du från andra delar av Sverige kan du kolla Sverigeleden. Kanske är detta en aktivitet din förening vill göra tillsammans.

Flyg

Karlstad airport ligger ca 18 km nordväst om Karlstad. Hit kan du åka med Nextjet från Stockholm.