Att ta sig runt i Karlstad och Värmland

Buss

Vill man åka buss i Karlstad så är det Karlstadsbuss.se man kan se över tidtabeller och biljettpriser. Det går även att ladda ner deras app Karlstadsbuss till telefonen. Det kommer även gå att hitta tidtabeller hos mötesbyrån på Karlstad CCC.

Inom Värmland:
Vill du åka utanför Karlstad men fortfarande Värmland så är det värmlandstrafik som kör bussarna. Deras tidtabeller och biljettpriser hittar du på varmlandstrafik.se. Deras tidtabeller kommer också finans tillgängliga i mötesbyrån på Karlstad CCC.

Båtbuss

Ett lite annorlunda sätt att upptäcka Karlstad med omnejd på är att använda sig av båtbussarna som finns. Med båtbussen kan du ta dig till Mariebergsskogen, Hammarö och även till vackra Borgvik. På Karlstadsbuss.se hittar du mer om tidtabeller och biljettpriser.

Pråmkanalen, båtbuss. Bildkälla: visitkarlstad.se

Cykel

Karlstad är en utmärkt cykelstad! Under sommaren finns det cyklar att låna gratis på stora torget och i mötesbyrån kan du hämta ut en cykelkarta.

Då mycket av aktiviteterna och boende ligger på gångavstånd från Karlstad CCC så är en promenad att rekommendera i soliga Karlstad.