För ombud

Junis kongress inleds onsdag den 26 juni efter lunch och avslutas söndag den 30 juni med lunch. Under veckan är det kongressförhandlingar, invignings- och avslutningsfest och många möjligheter att möta deltagare från både UNF, IOGT-NTO och NSF.

Här kan du ladda ner Junis ombudsfördelning där du ser hur många ombud respektive distrikt har ->

Junis ombudspaket

För dig som är ordinarie ombud ingår resa, boende i dubbelrum på Scandic Klarälven, invignings- och avslutningsfesterna, lunch och fika från onsdag till söndag.

Med följande barn

Vill du läsa mer om möjligheterna att ta med barn, klicka här.

Boende

Junis har bokat boende i dubbelrum för alla ordinarie ombud på hotell X. Om du vill bo i enkelrum tillkommer enkelrumstillägg med 400 kronor per natt, du anger i så fall detta i din anmälan. De som önskar enkelrum kan komma att få logi längre utanför stan då boende i dubbelrum prioriteras i centrala stan. Önskar du boka eget boende gör du detta på egen bekostnad och måste meddela Junis detta i din anmälan.

Resa

Junis kansli kommer hjälpa alla som inte kör egen bil eller åker gemensamma bussar med resebokning.  Kör du egen bil förutsätter vi att dusamåker med andra ombud från ditt eller närliggande distrikt. Om du bokar dina resor själv behöver du vara på plats onsdag den 26 juni klockan XX.XX och du kan tidigast lämna Örnsköldsvik den 30 juni klockan 13.00.

Anmälan

Anmäl dig (och eventuellt medföljande barn här)