För ombud

Junis kongress inleds onsdag den 26 juni kl och avslutas lördag den 29 juni. Efter kongressens avslutande är det dags för rolig och stor avslutningsfest. Ombuden kan resa hem söndag den 30 juni på morgonen.

Under veckan är det kongressförhandlingar, invignings- och avslutningsfest och många möjligheter att möta deltagare från både UNF och IOGT-NTO.

Här kan du ladda ner Junis ombudsfördelning där du ser hur många ombud respektive distrikt har -> Ombudsfördelning per distrikt

Sista anmälningsdag är 15 maj. Anmäl dig här.

Junis ombudspaket

För dig som är ordinarie ombud ingår resa, boende i dubbelrum onsdag-söndag på First Hotell Statt, invignings- och avslutningsfesterna, middag på fredagskvällen,  lunch och fika från onsdag till söndag.

Gemensam fredagskväll

Alla ombud, funktionärer, förbundsstyrelse och personal är inbjudna till en gemensam festkväll på fredagen. Vi kommer åka buss till Husum där det blir underhållning, middag och tid för att umgås. Kvällen ingår i ditt ombudspaket och du anger i din anmälan om du vill vara med. Anhöriga och familj kan också delta, ange detta i din anmälan.

Medföljande barn

Vill du läsa mer om möjligheterna att ta med barn, klicka här.

Boende

Junis har bokat boende i dubbelrum för alla ordinarie ombud på First Hotell Statt. Om du vill bo i enkelrum tillkommer enkelrumstillägg med 300 kronor per natt, du i så fall detta i din anmälan. De som önskar enkelrum kan komma att få logi utanför centrala Örnsköldsvik då boende i dubbelrum prioriteras i centrala stan.

Önskar du boka eget boende gör du detta på egen bekostnad och måste meddela Junis detta i din anmälan.

Vill du ankomma redan tisdag och det ej finns särskilda skäl för detta bekostar du den extra natten själv. Särskilda skäl kan t.ex. vara ett det ej är möjligt att resa till Örnsköldsvik på onsdagen med ankomst i tid för att förhandlingarna påbörjas.

Resa

Junis kansli kommer hjälpa alla som inte kör egen bil att boka resor. Kör du egen bil förutsätter vi att du samåker med andra ombud från ditt eller närliggande distrikt. Om du bokar dina resor själv behöver du vara på plats onsdag den 26 juni klockan 14.00 och du kan tidigast lämna Örnsköldsvik söndag morgon efter den gemensamma avslutningsfesten på lördag kväll.

Anmälan

Anmäl dig här senast 15 maj.