För ombud

Junis kongress inleds onsdag den 28 juni med lunch och avslutas söndag den 2 juli med lunch. Under veckan är det kongressförhandlingar, invignings- och avslutningsfest och många möjligheter att möta deltagare från både UNF, IOGT-NTO och NSF. Parallellt med Junis förhandlingar bjuder vi in två barn från varje distrikt att delta på Demokratilägret på Ransberg. Du kan läsa mer om det här.

Här kan du ladda ner Junis ombudsfördelning där du ser hur många ombud respektive distrikt har -> Ombudsfördelning 2017

Junis ombudspaket

För dig som är ordinarie ombud ingår resa, boende i dubbelrum på Scandic Klarälven, invignings- och avslutningsfesterna, lunch och fika från onsdag till söndag.

Med följande barn

Vill du läsa mer om möjligheterna att ta med barn, klicka här.

Boende

Junis har bokat boende i dubbelrum för alla ordinarie ombud på Scandic Klarälven. Om du vill bo i enkelrum tillkommer enkelrumstillägg med 400 kronor per natt, du anger i så fall detta i din anmälan. Önskar du boka eget boende gör du detta på egen bekostnad och måste meddela Junis detta i din anmälan.

Resa

Du har själv möjlighet att boka din resa med billigaste färdsätt. Kör du egen bil förutsätter vi att du i möjligaste mån samåker med andra ombud från ditt eller närliggande distrikt. Om du bokar dina resor själv behöver du vara på plats onsdag den 28 juni klockan 12.00 och du kan tidigast lämna Karlstad den 2 juli klockan 13.00. Kom ihåg att alla distrikt har möjlighet att skicka två barn på Junis demokratiläger, vi förutsätter att barnen reser med er som ombud. Om du vill ha hjälp att boka dina resor kontaktar du Junis kansli på info@junis.org eller 08-672 60 70

Anmälan

Anmäl dig (och eventuellt medföljande barn här)