Barnpassning

Följande gäller för medföljande barn till Junis ombud

  • Medföljande barn i ålder 3-11 år måste bokas in på barnpassningen, detta bekostar kongressdeltagare själv. Tiderna är anpassade utifrån Junis förhandlingstider.
  • Barnen eller barnet bor tillsammans med den vuxna på Scandic Klarälven och priset för detta är 1000 kronor som vi fakturerar den vuxne.
  • Vi har tyvärr inte möjlighet att ha barn under 3 år i förhandlingslokalen, det är dock möjligt för den som inte kan lösa barnpassning på annat sätt att ta med en annan vuxen (bokas som gäst) som passar barnet under förhandlingarna. Detta är dock till självkostnadspris, priser ser du i anmälningsformuläret. Har du frågor om detta kontakta Junis på info@junis.org eller 08-672 60 70
  • Du anmäler eventuellt medföljande barn här

Information om barnpassning från kongressarrangören

Kongressarrangören kommer att ordna barnpassning/dagläger för de barn mellan 3-11 år som är föranmälda.Mer information och kontaktinformation kommer i god tid innan kongressen till anmälda. Barnen kommer att få delta i Junis-aktiviteter såsom pyssel, utflykter, skapande och lekar.

Barnpassningen/daglägret kommer att vara i lokaler på Nygatan bara några hundra meter från kongresslokalerna i Karlstad. Vägbeskrivning lämnas till anmälda. Lokalerna ligger i angränsande rum till kongresscaféet. Under söndagen finns barnpassningen i seminarielokal i kongresslokalerna.

Barnpassningen är öppen onsdag 12.30-18.00, torsdag-lördag kl. 8.00-18.00 samt söndag 08.00-13.00. Observera att det inte erbjuds någon barnpassning under kvällstid. Under heldagarna kommer barnen att få lunch och mellanmål utifrån de kostval som görs i anmälan och under halvdagarna får barnen mellanmål. Barnen bör ha kläder för både inomhus- och utomhusbruk.

Pris barnpassning:
Onsdag 100:-
Torsdag 150:-
Fredag 150:-
Lördag 150:-
Söndag 100:-