Kongressdeltagare

För dig som inte är ombud på kongressen finns det också stora möjligheter till en härlig kongressupplevelse.

  • Seminarier– Under veckan arrangeras det intressanta och spännande seminarier som du kan gå på. De första seminarierna startar torsdag morgon och de sista avslutas på lördag eftermiddag. Mer information kommer inom kort.
  • Utflykter– Det erbjuds utflykter till olika platser i närområdet. Ett tillfälle att lära känna landskapet Värmland. Mer information kommer inom kort.
  • Förhandlingar – Det kommer att hända många spännande saker under kongressen. Följ kongressförhandlingarna som åhörare. Mer information kommer inom kort.

Gäst

Är du inbjuden av IOGT-NTO som gäst är du särskilt välkommen till kongressen.

Du kommer att få följa våra kongressförhandlingar som åhörare och i vissa fall även framföra en kortare hälsning. I din inbjudan kan du se vad IOGT-NTO står för när det gäller ditt deltagande på vår kongress och hur du anmäler dig.

Åhörare
Det är möjligt för alla medlemmar i IOGT-NTO-rörelsen att få lyssna på kongressförhandlingarna. Du kan följa kongressen via webben (www.iogt.se/direkt) eller på plats på Karlstad CCC. Oavsett vilket sätt du väljer kommer det att bli spännande och intressant.
Att vara med som åhörare kostar inget, men eventuella kostnader för mat, fika, boende och resa är något du bekostar själv.