Gemensamt

Vi från kongressbestyrelsen vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Värmland och IOGT-NTO- rörelsens kongresser och förbundsmöte. Vi kommer att få en härlig vecka tillsammans fylld av diskussioner, utvecklingstankar och upplevelser!

Vi vill också hälsa dig välkommen till berättelsernas Värmland. Låt oss få visa dig vad vi menar. Det första vi kanske tänker på är författarnas berättelser såsom Gustaf Fröding, Selma Lagerlöf och Göran Tunström. Men vi kan också tänka på de nya berättelser som uppkommer i Värmland genom dina upplevelser på utfärder, läger, konserter, seminarier, caféer och förhandlingar.

Under ett antal dagar och nätter i Värmland lägger du till ytterligare kapitel i din och andras livsberättelser. Vi vill från kongressbestyrelsen ge dig möjlighet att uppleva Värmland och dess berättelser samt för att citera en tidigare ordförande i vår rörelse, uppleva både Party och Politik. Välkommen till en vecka präglad av engagemang och fest!

Låt oss tillsammans utmana alkoholnormen, finna vägar för att bedriva vår politik och vår verksamhet i framtiden. Låt oss tillsammans bli en starkare folkrörelse. Låt kongresserna och förbundsmötet i Karlstad och Ransberg bli avstampet för den fortsatta utvecklingen av våra organisationer. Kom till Värmland i sommar!


Gamla Stenbron, Ostra bron. Foto: Andreas Eliazon

Rörelsehälsningar

Kongressbestyrelsen

Monica Ståhl
Johnny Boström

Anna-Greta Johansson
Stig Håkangård
Emil Funcke
Linnéa Granqvist